top of page

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 DINARA

PRIRODNA RUSKA KOZMETIKA I

POMOĆNA LEKOVITA SREDSTVA

OLGA ČUČIĆ PR BAJKAL KOZMETIKA

Bulevar Cara Lazara 76, Novi Sad

PIB: 109832575

MB: 64459732

Predstavljamo vam prirodnu rusku kozmetiku nove generacije. Ovo je generacija prirodnih kozmetičkih sredstava koja ima samo koristan, zdrav i hidrirajući uticaj na kosu, kožu i ceo organizam – bez štetnog uticaja veštačkih i modifikovanih materija.

Naša kozmetika koja odgovara visokim standardima kvaliteta zahtevanim od organske kozmetike se proizvodi od prirodnih komponenti uzetih u svom prvobitnom obliku – u samoj Prirodi, a ne od onih stvorenih u laboratoriji.

Naše blago

• Ulje sibirske jele
Sadrži preko 35 biološki aktivnih jedinjenja, koja imaju protivupalno, antiseptičko, antipiretičko i venotonično dejstvo. U sastavu balzama podstiče opuštanje mišića i nervnog sistema.

• Živica od kedra
Tu aromatičnu lepljivu materiju drvo izlučuje kako bi zarasla oštećena kora. Kada se učvrsti na površini kore, živica stvara pouzdanu zaštitnu barijeru, koja sprečava štetne bakterije i insekte da prodru unutar. Isto takva zaštitna svojstva živica može da ispolji i na koži i sluzokoži - u sastavu različitih krema za zarastanje i pasti za zube. Kao komponenta balzama za zglobove i tela ona pruža izraženo antiseptičko i lokalno iritirajuće dejstvo, aktivira taktilni odgovor i smanjuje neprijatan osećaj.

• Divlje bilje, koje se ručno bere
Kako bi se dobile aktivne komponente, koje su maksimalno zasićene (na primer, jelino ulje), mlade jeline šape (izdanci na granama drveća) beru ručno u divljoj tajgi. Nakon branja i primarnog čišćenja jeline šapice se šalju u specijalni kazan (u srce tajge!), u kome se u roku od par sati pomoću vodene pare od njih dobija ulje.

bottom of page