top of page

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 DINARA

Altajski mumio

Updated: Feb 3

Altajski mumio je najkompleksniji lekoviti preparat nastao isključivo prirodnim putem u prirodnoj interakciji biljnih i životinjskih organskih ostataka.



Altajski mumio sadrži oko 50 organskih jedinjenja apsolutno prirodnih – aminokiseline, minerali i vitamini i zato se smatra najsnažnijim bioeliksirom koji jača odmbrambene moći organizma i utiče na saniranje mnogih ozbiljnih oboljenja.


Zbog širokog polja delovanja,nazivaju ga i “kućna apoteka u jednoj tableti”.

Najviše ispitano dejstvo mumia je na koštano – mišićni sistem i od praistorijskih vremena se koristi kod najtežih preloma kostiju .


Vrlo je efikasan i za regeneraciju koštanog tkiva, osteoporoze i artroze i brže zarastanja rana.


Altajski mumio veoma efikasno sanira sve vrste neuralgija i obnavlja nerve, a naročito je dragocen ljudima sa veoma bolnim zapaljenjem korena spinalnog živca, išijasa, osteoarritisa i zapaljenja nerva lica.


Najraširenija upoteba mumia je za jačanje oslabljenog imuniteta kao uzroka bolesti jer podstiče organizam da proizvodi maksimalan broj T- ćelija radi dostizanja punog imunološkog kapaciteta organizma u sprečavanju i lečenju bolesti.


Veoma dobri rezultati se postižu u lečenju alergijske bronhijalne astme jer podstiče stvaranje imunuh ćelija.


Zahvaljujući velikoj količini gvoždja u prirodnom obliku, Altajski mumio se preporučuje kao izuzetno rešenje za anemiju.


Ima dokaza da stimuliše regenerativne procese kod infarkta miokarada, kao i da ubrzava obnavljanje svih mišicnih, koštanih i nervnih tkiva. Potvrdeno je antikoagulativno dejstvo mumia kao i njegovi pozitivni efekti na funkciju celokupnog kardio – vaskularnog sistema.


Altajski mumio veoma dobro deluje kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.






269 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page