top of page

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 DINARA

Ulje sibirskog kedra

Updated: Apr 24
Kedrovo ulje, dobijeno je hladnim presovanjem kedrovih oraščića, bogato je Vitaminima A, E, B, F i D kao i Omega 3 i 6 masnim kiselinama čime povoljno utiče na sniženje nivoa holesterola u krvi i deluje kao prevencija ateroskleroze.


Kedrovo ulje sadrži i 19 aminokiselina i brojne minerale: bakar, magnezijum, mangan, silicijum, vanadijum, kalijum, fosfor, kalcijum, molibden, jod, kalaj, bor, cink i titanijum. Povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod čira na želucu i bolesti digestivnog sistema.


Redovnom upotrebom ovog ulja poboljšava se fizičko i mentalno zdravlje, a povoljno utiče i na normalizovanje povišenog krvnog pritiska.


Povoljno deluje na regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva.


Visok sadrzaj vitamina E i F povoljno deluje na reproduktivne organe pa se upotreba kedrovog ulja preporučuje i kod lečenja neplodnosti.


Jedinstven sastav aktivnih sastojaka prisutnih u kedrovom ulju čini ga veoma važnim u neutralisanju štetnih materija, teških metala i toksina kojima smo izloženi.


Preporučuje se pacijentima u fazi oporavka od dugotrajnih bolesti.


Lokalno, ulje se primenjuje za negu kože, nakon kupke ili saune, jer sprečava isušivanje i kožu čini elastičnom, a deluje i kao prevencija gljivičnih infekcija. Takođe, primenjuje se i za lečenje opekotina i rana.

203 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page