top of page

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 DINARA

Mineral šungit

Updated: Feb 3


Šungit je prirodni filter – aktivator vode.


Po sposobnosti da očisti vodu od štetnih nečistoća šungit je neprevaziđen.


Šungit upija u sebe do 95% zagađivača.


U dodiru sa vodom globularni ugljenik šungita menja stukturu vode dajući joj fascinantne kvalitete:
- Šungitova voda je elemenat programa „Nova generacija vode“


- Zasićuje organizam korisnim mikro – i makroelementima.


- Dobija izraženo baktericidno delovanje i otklanja bolove.


- Eliminiše upalu, bol i otečenost zglobova.


- Pomaže pri bolestima kože, olakšava opekotine.


- Efikasno zaustavlja sindrom postalkoholnog trežnjenja.


- Štiti od geopatogenih zračenja. Šungitova voda

Šungitova voda višestruko deluje na organizam.


Poseduje analgetsko,  protivupalno dejstvo, specifično baktericidno svojstvo i poseduje stabilni antihistaminski efekat.


Zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, šungitova voda pomaže u lečenju raznih inflamatornih bolesti, alergija, virusnih bolesti, bolesti kože, zglobova, gastritisa, kolitisa, prehlada (gripa, bronhitisa), žučnih i bubrežnih kamenaca, dijabetesa, artritisa.


Pomaže obnovi imunološkog i energetskog statusa kod sindroma hroničnog umora.


Dokazano je da fulereni ometaju nastanak i razvoj ateroskleroze.


Šungit voda ublažava mamurluk.


U formi losiona pomaže kod: čireva (ulkusa), rana koje slabo zarastaju (dekubitus, furunkuli, psorijaza, atopijski dermatitis).


Savršeno lako utklanja bolove prilikom opekotina!


Šungitova voda ima podmlađujući efekat.


Dnevno pranje povećava elastičnost i tonus kože, eliminiše sitne bore, perutanje, oticanje. Fulereni šungita vraćaju dermalni matriks i ubrzavaju proces regeneracije tkiva. Vrlo je korisno umivanje i kod pojave mladalačkih bubuljica. Šungit vraća koži lepotu i mladost.


Pranje kose vodom jača koren dlake, sprečavajući ćelavost i opadanje kose. Daje  kosi sjaj i mekoću.
Mineral ŠUNGITŠungit je univerzalni sorbent. Po sposobnosti da očisti vodu od štetnih nečistoća šungit je bez premca. Šungit je specifičan, davno poznat mineral koji se jedino može sresti u Kareliji. Po delovanju na organizam nema mu analoga.  Specifičnost šungita se objašnjava time što on sadrži u sebi retku formu molekula ugljenika – FULERENA.


Za otkriće fulerena 1998 g. dodeljena je Nobelova nagrada.


Šungit upija u sebe do 95% zagađivača, uklanja zamućenost vode i daje joj izvorski ukus. Šungit uklanja iz vode teške metale, koloidno gvožđe vodovodnih cevi, nitrate i nitrite, pesticide, dioksine, fenole, organohloride, naftne proizvode, radionuklide, jaja crevnih glista,  viruse i bakterije. Istovremeno hrani telo korisnim mikro-i makro-elementima, apsorbuje štetne elemente.Ovim putem, voda zadobija snažna antioksidativna svojstva.Veliki efekat šungitova voda ima kada se koristi za ispiranje grla, usta, nosa, pri pojavi angine, parodentoze, rinitisa.Šungitova voda u kozmetici


Osim za piće, šungitovu vodu zasićenu globularnim ugljenikom, korisno je upotrebljavati i u kozmetici. To je spoj najnovijih dostignuća i mudrosti tradicije. Šungitova voda stimuliše pravilan balans ćelijskog metabolizma. Umorna i izbledela koža sa tragovima vremena na sebi ponovo se rađa. Šungitova voda je stolećima darivala ruskim ženama svilenkastu kožu.Šungitova voda kod bolova u zglobovima i kožnih oboljenja

Vrećice sa šungitom stavljene na zglobove i donji deo leđa, ublažavaju bolove i vraćaju pokretanje pri radikulitisu (išijasu), osteohondrozi, artritisu. Šungitova masaža stopala (tapkanje na pesku) koji se temelji na uticaju na refleksne zone, ublažava bol i umor u nogama, poboljšava cirkulaciju krvi i san, ispunjava pozitivnom energijom i ima pozitivan učinak na bolesti kičme. Nakon kupanja sa šungitovom vodom pojavljuje se i osećaj lakoće, vrši se čišćenje energetskih kanala. Ova kupka ublažava iritacije i stres, pruža telu opuštenost i nežnost. Vrlo je korisna za ljude koji pate od išijasa, ostreohondroze, bolesti zglobova i kožnih oboljenja (psorijaze, ekcema, dermatitisa). Šungitove kupke je dovoljno koristiti 2-3 puta nedeljno u roku od mesec dana da bi se osetio pozitivan efekat – poboljšani turgor kože, normalizacija opšteg stanja.Za ljude koji pate od oboljenja zglobova (artritis, giht, reumatizam) vrlo je efikasna šungitova pasta, koja ublažava bol, upale, oticanje zglobova, poboljšava cirkulaciju krvi i trofizam tkiva.
Šungit – prirodna zaštita od zračenjaNije nikakva tajna da se najveći postotak slučajeva leukemije i raka javlja kod ljudi koji žive u geopatogenim zonama. Na Zapadu je visoko razvijena industrija za sredstva zaštite od zračenja. Danas se sa sigurnošću može reći da je od svih poznatih sredstava za zaštitu od zračenja u geopatogenim zonama prirodni šungit najmoćnije sredstvo.Pošto ima visoku aktivnost, prirodni ugljenik šungita je u stanju da umanji elektromagnetnu energiju, bez narušavanja magnetnog polja Zemlje. On štiti od najmoćnijih snopova. U tu svrhu se koriste šungitovi jastuci, vrećice, dušeci. Korisno je polivati cveće u saksijama i povrtarske kulture vodom nove generacije.Šungit istiskuje iz vode štetne primese: hlor, nitrate, teške metale, crevne gliste, pesticide, naftne proizvode, viruse. Voda dobija izražen antioksidantni efekat. Šungit je jako zaštitno sredstvo od zračenja u geopatogenim oblastima.
167 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page